Varför har man syllisolering?

Syllisolering är ett slags fuktskydd kan man säga som sätts mellan betongplatta och träsyll när man bygger vägg. Om du vill skaffa syllisolering så kan du hitta det hos Tecca. Hos dem finns det syllisolering av foam, papp och polyeten med gummilister. Bland annat erbjuder de detta:

  • Remsa Syll/Fotplåt YEP2500
  • T-syll
  • T-syll super
  • ST-list

Är det kanske så att du ska grundisolera hemma, så är det bra att ha det du behöver i form av syll men även grundisoleringspapp och lister. Att isolera syllen med rätt sorts material är viktigt. att grundisolera är en bra investering och det bör göras i god tid. Märker du till exempel att färgen på väggarna i källaren börjar släppa eller om det luktar fukt och mögel så är det hög tid att grundisolera.

Isolering för syll

För att göra en bra grundisolering så behövs rätt sorts syllisolering. Hos Tecca finns det mesta du behöver för att göra din grundisolering på rätt sätt. De har även en mängd andra bra produkter för andra byggprojekt. Att isolera grunden, det är en hel del jobb. Det kan även vara ett måste att börja med en dränering runt om huset, före du tar tag i dina väggar. Syllisoleringen som finns att hitta hos Tecca är robusta, isolerande och kraftiga. De är även luft och fukttätande.

Så är det så att du märker av att det är dags att göra något åt grundisoleringen, se till att skaffa dig det du behöver för att göra det på rätt sätt.