Ny unik MLiV wobbler från CWC!

19 maj 2015 kl 06:34

CWC genom Leif Collin har valt att tillverka ännu en unik MLiV wobbler till oss i stiftelsen. Genom att göra detta har CWC, (som är en av de ledande distributörernas av redskap till predatorfiske i Skandinavien), verkligen visat att dom tar sitt ansvar som redskapshandlare och tänker på Vätternlaxens framtid.

 

Wobblern som är en grön/crome/silver färgad Strike pro i storleken 9cm är i en helt unik färg, bara för oss :) 

Skannad 2

 

 

Om du som enskild sport/fritidsfiskare vill komma över ett exemplar av denna wobbler, så är det 500kr eller mer som måste skänkas i ett ”klumpbidrag” till stiftelsen från och med idag. Vårat plusgirokonto eller den nya metoden Swish är det som gäller vid bidragsgivande för att komma över en Strike pro. Nya metoden Swish! Ny för oss alltså :)

 

På en wobbler från oss står det Mer lax i Vättern på ryggen :)

Skannad 1

 

Mer information om hur man bidrar och hur ”nya” Swish-metoden fungerar finns att läsa under sidan/fliken BIDRA

Swishlogga

Alltså 500kr insatta, ger en klisterdekal + en unik Strike pro wobbler från CWC som bevis för att du har bidragit. Glöm nu inte att ange namn och postadress vid plusgiroinsättning och att skicka ett SMS efter Swishen, med samma uppgifter, om ni har Swishat. Annars blir det svårt att få något i retur :)

strike_pro

 

Ett Stort tack till CWC med Leif Collin i spetsen för att ni väljer att tillverka och skänka en ny Strike pro i år igen.

logo_header

 

    VI BIDRAR

    STORA BIDRAGSGIVARE under 2018-2019