Laxcup Vättern är årets största bidragsgivare precis som vanligt.

19 december 2017 kl 20:51

Laxåret närmar sig sitt slut och snart är det bara några dagar kvar om man ska hinna med att fixa en lax till julbordet. Vad slutsumman blir på inkomna bidrag återstår att se, men att Laxcupen med Sten-Gunnar Steensson i spetsen med sina 42 900kr från inkomma anmälningsavgifter blir årets stora bidragsgivare står ju allaredan klart. Mycket bra jobbat som vanligt.

Vi tackar och bugar på laxens vägnar och gratulera alla pristagare till fina laxfångster. Skickar även med en bild på vinnarna här nedan som vi lånat på KFFF:s hemsida.

 

Stort grattis till Åberg och Krille som åter igen visar att de regerar som laxkungar på Vättern :)  Foto: Ylva Ågesjö

D731AE1D-F0F0-4D92-BBAE-D4C072080613

 

Vi i MLiV har även fått hjälp av 3 grabbar under hösten med att tydliggöra stiftelsens betydelse för laxen i Vättern.

Daniel  Johansson har på olika vis hjälp till med bidrag från butiker, Kim Hadelund driver en Instagramsida åt stiftelsen vid namn mlivattern, och Stefan Åberg har en egen facebookgrupp (Vi som ställer upp på mer laxen i Vättern) där man kan vara med och visa upp fångster om man har bidraget till MLiV-stiftelsen.

Kanonbra och stort tack till alla er som ställer upp på något vis för laxen i Vättern.  God jul och gott nytt laxår på er alla nu, och så ser vi fram emot vårens utsättning av 20 000 pigga gullspångslaxar i Vättern :)

 

 

    VI BIDRAR

    STORA BIDRAGSGIVARE under 2018-2019