Fiske & Outdoor i Jönköping sponsrar smoltlotteri för laxen i Vättern 11nov.

05 november 2017 kl 19:59

På initiativ av Jonas Neth och Fiske & Outdoor så kommer det att säljas lotter för 50kr/st under lördagen den 11 nov. Alla pengar som kommer in på detta går oavkortat till MLiV.

 

Jättebra initiativ och ett fint pris i form av en Svartzonkers Ambassadeur rulle, värd 6000kr väntar vinnaren.

Rulle
För er som är med i det årliga landfiskemästerskapet, (avgörs på Vätterns Östra sida under lördagen), finns det möjlighet till att köpa lotter via den tävlingen. Ni andra som vill köpa lotter är välkomna ner till Hästholmens hamn (lördagen 11nov) vid 16.45 och någon timme framåt. Då är det nämligen invägning i Hästholmens fiskeklubbs trollingtävling Mörkerhugget, och även landfisketävlingens deltagare väger in samtidigt.

Dragningen i smoltlotteriet kommer att ske på lördag kväll och vinnarnumret kommer sedan att läggas ut på Facebook och Hästholmen fiskeklubbs blogg.

 

 

 

Tack Fiske & Outdoor i Jönköping. Bara att klicka på loggan för att komma till deras webbutik.

Fiske och Outdoor jönköping

 

Stort tack till er som dragit igång detta kanon initiativ och glöm nu inte alla ni andra som är i Hästholmenstrakten under lördag eftermiddag att köpa lotter så det kommer in pengar för framtida utsättningar :)

 

Även Hästholmens fiskeklubb väljer att skänka 50kr per startande Team i Mörkerhugget till MLiV. Bra gjort, och dessutom gör dom det på alla sina tävlingar dom anordnar på Vättern!

Länk till Hästholmens fiskeklubbs blogg är:     http://hastholmensfiskeklubb.blogspot.se/     Där finns mer information om Mörkerhugget och dess tävlingsregler. Och viktigt är att, även om vindarna inte är med de tävlande i mörkerhugget, så att den tävlingen flyttas, så kommer det ändå vara invägning för landfiskarna och försäljning av smoltlotterna i Hästholmens hamn 16.45.

 

Varmt välkomna nu på lördag, och glöm nu inte bort att anmäla er till den tävlingen som alltid drar in allra mest till stiftelsen och laxen i sjön, nämligen Laxcup Vättern. All info om den tävlingen finns på   http://kfff.se/blog_63.html

 

 

 

    VI BIDRAR

    STORA BIDRAGSGIVARE under 2018-2019