CWC skänker åter igen wobbler till förmån för Vätternlaxen!

19 september 2019 kl 06:36

CWC som varit en trogen bidragsgivare genom åren har valt att tillverka ännu en unik MLiV wobbler till oss i stiftelsen. Leif Collin och Stefan Trumstedts engagemang för Vätterns fiske är stort, och ett Vättern utan lax är ingen bra framtid för sportfisket.

 

Genom att göra detta har CWC, (som är en av de ledande distributörernas av redskap till predatorfiske i Skandinavien), verkligen visat att dom tar sitt ansvar som redskapshandlare och tänker på Vätternlaxens framtid.

 

Wobblern denna gång är en grön/guld aktig  Strike pro , och är i en helt unik färg bara för oss bidragsgivare.

 

 

Om du som enskild sport/fritidsfiskare vill komma över ett exemplar av denna wobbler, så är det 500kr eller mer som måste skänkas i ett ”klumpbidrag” till stiftelsen från och med idag. Vårat plusgirokonto eller den nya metoden Swish är det som gäller vid bidragsgivande för att komma över en Strike pro. Nya metoden Swish! Ny för oss alltså :)

 

Nu är det bara att börja bidra med 500kr, så Ismail Bayer (Stiftelsens kassör och storfiskare) kan skicka på :)

 

 

Mer information om hur man bidrar och hur ”nya” Swish-metoden fungerar finns att läsa under sidan/fliken BIDRA

Swishlogga

Alltså 500kr insatta, ger en klisterdekal + en unik Strike pro wobbler från CWC som bevis för att du har bidragit. Glöm nu inte att ange namn och postadress vid plusgiroinsättning och att skicka ett SMS efter Swishen, med samma uppgifter, om ni har Swishat. Annars blir det svårt att få något i retur :)

strike_pro

 

Ett Stort tack till CWC med Leif Collin i spetsen för att ni väljer att tillverka och skänka en ny Strike pro i år igen.

logo_header

 

    VI BIDRAR

    STORA BIDRAGSGIVARE under 2018-2019