Bra start på året!

17 februari 2015 kl 19:05

Då är fisket på det nya året i full gång, och laxfisket i Vättern är på topp. Kallt vatten och fullt med spigg  brukar vara en bra kombination för att få laxen att hugga vilt.

Även bidragsgivandet har rivstartat, och hela 40 000kr kom in på kontot under januari månad. Riktigt bra.

Av de pengarna, så var det en bidragsgivare som stack ut lite extra. Det var Jönköpingsföretaget LED-eco med familjen Sörensen som valde att skänka hela 10 000kr till framtida smålaxar. LED-eco, som är ett LED-ljus företag med produktion av skyltar tillverkade av led,  har valt att alltid jobba med högteknologisk vind, vatten och värmetålig LED. Vilket resulterar i bra produkter rakt igenom :)

Familjen Sörensen Alf (Affe) med sin fru Wisa är inte bara duktiga på att göra skyltar. De visade också i helgen att de är fiskare av rang, då de lyckades knipa en 5:e plats i den stora Vätterntävlingen Grand Slam. Affe som är gammal Vätternfiskare, men som har haft uppehåll med sitt fisket sedan många år tillbaka, lät sin fru drilla båda de stora laxarna under lördagen. Alf hälsar att detta gav mersmak och att han och Wisa har börjat titta på större båt med bättre värmarmöjligheter alleredan.

Stort tack säger vi från MLiV för dessa fantastiska pengar.

 

 

Affe Sörensen i full gång med ett jobb.

bild (8)

 

 

Skylten på väg upp!

bild (7)

 

 

Jobb i alla storlekar görs av Led-eco

bild (6)

 

 

Från helgens Grand Slam tävlingen (som anordnades av Hästholmens fiskeklubb) kom det även in 50kr/startande Team till MLiV. Detta resulterade i 27 x 50kr = 1350kr

Stort tack säger vi till HFK för det, och skickar även med ett grattis till vinnande Team Pettersson/Trolleri som lyckades klippa 5 fiskar under lördagens tävlingsdag.

 

Vinnarna Team Pettersson/Trolleri med Stoffe Karlsson och Magnus Pettersson

SAM_1947

 

 

Resultatlistan från Grand Slam 2015

resul (2)

 

Ut och fiska nu, och njut av ännu ett fantastiskt år på våran fina sjö :)

 

 

    VI BIDRAR

    STORA BIDRAGSGIVARE under 2018-2019